Ens agrada el teatre perquè som actrius i actors, tècnics, directors,
autors, mestres... i espectadors.

Teresa Sànchez

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, sempre ha combinat la professió d’actriu amb la docència. Fundadora i integrant del grup Follim Follam, de la companyia Malatesta i del projecte LaGunter, centrat en els relats itinerants. Ha treballat amb directors com Núria Espert, Pep Anton Gómez, Jordi Vilà, Pep Pla, Miquel Gorriz o Ricard Salvat. En televisió va participar en el programa Les Mil i Una i en sèries com Majoria Absoluta, Plats Bruts, Jet Lag o El Cor de la Ciutat. Ha estrenat tres textos teatrals: Meus Amores, Quin Geni! I El Secret de la Partició. L’any 2003 va obrir l’escola de teatre Les Pisanes i, a més de donar-hi classes, n’és la directora.

Cris Trias

Vinculada al món del moviment i l’expressió corporal i formada en CEET,  ha col·laborat en centres esportius i associacions donant classes de dansa oriental, consciència corporal i  gimnàstica. Des de la creació de l’escola Les Pisanes  forma part de l’equip docent, portant els grups dels més petits i les classes de psicomotricitat i moviment. Ha participat en diversos projectes interdisciplinaris amb artistes locals i d’arreu. Amb el nom de Crisspeta realitza sessions de contes i col·labora amb vàries editorials infantils i juvenils promocionant-ne les novetats.  Actualment compagina la feina a l’escola amb classes de teatre a altres centres de la ciutat, amb presentacions dels espectacles que ofereix Pedagogia de l’Espectacle i també fent dramatitzacions  i  tallers al Museu Tèxtil de Terrassa.

Òscar Muñoz

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1998. En teatre ha treballat amb nombrosos directors com ara Joan Castells, Àngel Llàcer, Carlota Subirós, Oriol Broggi, Pau Miró, Toni Casares, Pep Tosar, entre molts d’altres. Té en repartori el monòleg La nit just abans del boscos de Bernard-Marie Koltès, dirigit per Roberto Romei amb el que està girant per diferents teatres de Catalunya. També ha girat per arreu del món amb espectacles com Oráculos amb Teatro de los Sentidos dirigida per Enrique Vargas, o amb Poemes Visuals de Jordi Bertran. En televisió es pot destacar les series Temps de Silenci i La Riera, i les telemovies 13 dies d’octubre, Barcelona Ciutat Neutral i Desclassificats. . En cinema, L’altra frontera d’André Cruz.

Ota Vallès

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha interpretat les obres de teatre : Confessions de dones de 30 de Domingos Oliveira, Un disgust danès, de Jumon Erra. Del 1999 al 2009 va treballar a la companyia La Cubana, actuant a Equipatge pel 2000, Una nit d’òpera, Mamá quiero ser famoso i Cómeme el coco negro. Ha participat en el programa de TV Saturday Nigh Live emès l’any 2009-2010 per la cadena Cuatro. Ha dirigit Pareja abierta de Dario Fo i Franca Rame, al teatro Nuevo Alcalá de Madrid; i les Gastro-rimes, cabaret de gastronomía i paraula, de Lali Feliu. També ha fet d’ajudant de dirteccció en muntatges de Pere Riera, Edu Pericas, Josep Maria Mestres, Joaquim Oristrell, David Pintó i Óscar Molina.

Laura de la Orden

Graduada en Ciències Ambientals per la UAB. S’ha format també en Educació per la Pau. Amb experiència i formació en lleure educatiu, actualment fa de formadora a la titulació de monitor/a de lleure infantil i juvenil. Ha treballat en diferents empreses i entitats com a educadora ambiental. És membre i co-fundadora de l’entitat MEL. Educació ambiental, que treballa l’educació per la sostenibilitat realitzant tallers en centres educatius, elaboració de materials didàctics i la dinamització d’altres activitats de sensibilització ambiental. Ha fet dansa i teatre i treballa a Les Pisanes, especialment als casals d’estiu, des del 2012.

Helena Escuté

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre l’any 2007, des de llavors ha desenvolupat la seva carrera artística en el món del teatre tant com a directora, creadora, actriu i docent i tant en el camp del teatre de text com de moviment.

Ha creat i dirigit muntatges com Ahora ya sé porqué ardió troya, Paradiso, Projecte Gent, i els espectacles de teatre-dansa Història d’una passió i Herbero en la quals també feia d’intèrpret. Ha treballat com a ajudant de direcció a El temps que estiguem junts amb Pablo Messiez ,estrenat al Teatre lliure, i Ventdevall amb Jordi Basora. Com a actriu ha treballat a M-A-S-T-R-O-N-A o L’Abric, entre d’altres. A més, és  la directora artística del Festival “Micro-escènic Bac de Roda”. La veurem aquest any a Karaoke que s’estrenarà a Barcelona al desembre del 2018.

t'esperem!

C/Sant Isidre, 80. 08221 Terrassa // 937 895 155  · 626 537 033 · info@lespisanes.net