Ens agrada el teatre perquè som actrius i actors, tècnics, directors,
autors, mestres... i espectadors.

Teresa Sànchez

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, sempre ha combinat la professió d’actriu amb la docència. Fundadora i integrant del grup Follim Follam, de la companyia Malatesta i del projecte LaGunter, centrat en els relats itinerants. Ha treballat amb directors com Núria Espert, Pep Anton Gómez, Jordi Vilà, Pep Pla, Miquel Gorriz o Ricard Salvat. En televisió va participar en el programa Les Mil i Una i en sèries com Majoria Absoluta, Plats Bruts, Jet Lag o El Cor de la Ciutat. Ha estrenat tres textos teatrals: Meus Amores, Quin Geni! I El Secret de la Partició. L’any 2003 va obrir l’escola de teatre Les Pisanes i, a més de donar-hi classes, n’és la directora.

Cris Trias

Vinculada al món del moviment i l’expressió corporal i formada en CEET,  ha col·laborat en centres esportius i associacions donant classes de dansa oriental, consciència corporal i  gimnàstica. Des de la creació de l’escola Les Pisanes  forma part de l’equip docent, portant els grups dels més petits i les classes de psicomotricitat i moviment. Ha participat en diversos projectes interdisciplinaris amb artistes locals i d’arreu. Amb el nom de Crisspeta realitza sessions de contes i col·labora amb vàries editorials infantils i juvenils promocionant-ne les novetats.  Actualment compagina la feina a l’escola amb classes de teatre a altres centres de la ciutat, amb presentacions dels espectacles que ofereix Pedagogia de l’Espectacle i també fent dramatitzacions  i  tallers al Museu Tèxtil de Terrassa.

Laura de la Orden

Graduada en Ciències Ambientals per la UAB. S’ha format també en Educació per la Pau. Amb experiència i formació en lleure educatiu, actualment fa de formadora a la titulació de monitor/a de lleure infantil i juvenil. Ha treballat en diferents empreses i entitats com a educadora ambiental. És membre i co-fundadora de l’entitat MEL. Educació ambiental, que treballa l’educació per la sostenibilitat realitzant tallers en centres educatius, elaboració de materials didàctics i la dinamització d’altres activitats de sensibilització ambiental. Ha fet dansa i teatre i treballa a Les Pisanes, especialment als casals d’estiu, des del 2012.

t'esperem!

C/Sant Isidre, 80. 08221 Terrassa // 937 895 155  · 626 537 033 · info@lespisanes.net