Figuració i direcció de càsting

L’escola de teatre Les Pisanes de Terrassa, amb 20 anys d’experiència, amplia la seva oferta artística en món del càsting i la figuració. Amb aquest projecte pretenem acostar els ciutadans de Terrassa i voltants al món audiovisual i oferir a les productores una amplia borsa de figuració de tots els perfils. Comptem amb una amplia base de dades de persones que s’han inscrit de manera voluntària disposades a treballar com a figurants en tot tipus de produccions.

Per Productores

A les Pisanes (casting@lespisanes.net) tenim una borsa de figuració amb tot tipus de perfils per a les vostres produccions.

Per a Figurants

Si vols viure l'experiència d'un rodatge en viu i t'agrada la interpretació apunta't a la borsa de figuració.

* Document informatiu sobre la Figuració: Informació Figuració, Les Pisanes

Terrassa és una ciutat del cinema per la UNESCO i el lloc escollit per rodar-hi tot tipus de produccions, us oferim una selecció de figurants que no només s’adapten als perfils que necessiteu sinó que son de la mateixa ciutat o els voltants per tal de facilitar la planificació i el transport. Nosaltres filtrem els participants segons les característiques i atributs que necessiti la producció. També podem organitzar càstings oberts a tothom per ampliar la cerca. Ens encarreguem de la direcció de càsting, i us facilitem qualsevol dada necessària per als tràmits administratius i fem la coordinació de la firma de la contractació al mateix rodatge. 

A més també oferim serveis extres com per exemple un espai proper al set de rodatge on es pugui instal·lar la figuració durant tota la jornada o en cas que sigui necessari el transport d’aquest grup de figurants fins a la localització del rodatge.

Si teniu algun dubte, voleu més informació o esteu interessats a col·laborar podeu enviar un correu a casting@lespisanes.net o sol·licitar una trobada presencial.

Amb aquesta borsa de figuració busquem apropar la ciutadania de Terrassa al món audiovisual. Terrassa és Ciutat del Cinema per la UNESCO però els seus habitants moltes vegades en queden allunyats.

Si vols viure l’experiència d’un rodatge i t’interessa la interpretació a nivell amateur pots apuntar-te a aquesta borsa de manera gratuïta. Un cop tinguem les teves dades a la nostra base et proposarem a les productores que busquin figurants amb el teu perfil i ens posarem en contacte amb tu per fer una selecció.

Si us voleu apuntar us deixem un formulari que podeu omplir digitalment (a través de la opció Rellenar y firmar de Acrobat) o en físic. El podeu escanejar i enviar-nos-el  o bé portar-lo a Les Pisanes durant les hores d’atenció al públic (De dilluns a dimecres de 17h a 18:30). També ens heu de fer arribar 2 o 3 fotografies vostres on se us vegi clarament i en diferents angles al correu casting@lespisanes.net

Descarrèga la fitxa d’inscripció a la borsa de figuració: PISANES_fitxa_figuració

A continuació us deixem una imatge i un document que us podeu descarregar on expliquem en què consisteix la feina de Figurant i les qualitats que es requereixen.

Document informatiu sobre la Figuració: Informació Figuració, Les Pisanes

t’esperem!

C/Sant Isidre, 4. 08221 Terrassa // 937 895 155  · 626 537 033 · info@lespisanes.net