Qui som
Les Pisanes?
Previous slide
Next slide

Ens agrada el teatre perquè som actrius i actors, tècnics, directors, autors, mestres… i espectadors

Teresa Sànchez

Cris Trias

María Rodríguez

Marina Utset

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, sempre ha combinat la professió d’actriu amb la docència. Fundadora i integrant del grup Follim Follam, de la companyia Malatesta i del projecte La Gunter, centrat en els relats itinerants. Ha treballat amb directors com Núria Espert, Pep Anton Gómez, Jordi Vilà, Pep Pla, Miquel Gorriz o Ricard Salvat. En televisió va participar en el programa Les Mil i Una i en sèries com Majoria Absoluta, Plats Bruts, Jet Lag o El Cor de la Ciutat. Ha estrenat tres textos teatrals: Meus Amores, Quin Geni! I El Secret de la Partició. Amb la seva companyia LaGunter ha creat i interpretat els espectacles Charles, Alice and me i Patrons, entre d’altres. L’any 2003 va obrir l’escola de teatre Les Pisanes i, a més de donar-hi classes, n’és la directora.

Vinculada al món del moviment i l’expressió corporal i formada en CEET,  ha col·laborat en centres esportius i associacions donant classes de dansa oriental, consciència corporal i  gimnàstica. Des de la creació de l’escola Les Pisanes  forma part de l’equip docent. Ha participat en diversos projectes interdisciplinaris amb artistes locals i d’arreu. Amb el nom de Crisspeta realitza sessions de contes i col·labora amb vàries editorials infantils i juvenils promocionant-ne les novetats. Fa presentacions, tallers i dramatitzacions per diferents entitats de la ciutat, Pedagogia de l’Espectacle i   tallers al Museu Tèxtil de Terrassa.

Actriu i pedagoga teatralGraduada en Art Dramàtic pel Col•legi de Teatre
de Barcelona. Ha realitzat cursos d’interpretació i de dramatúrgia amb Will Keen, María Ache, Dugald Bruce-Lockhart, Oriol Broggi, Marilia Samper, Alex Rigola i Simon Stephens. Amplia la seva formació a Londres amb un curs d’Interpretació a l’escola LAMDA . Com a actriu ha participat en espectacles com LOW LEVEL PANIC de la cia Les Llunàtiques de la qual és membre i ha treballat amb els directors Ester Nadal,  Thomas Sauerteig, Marc Angelet i Antonio Morcillo entre d’altres. També ha dirigit Atrapada a la Xarxa, espectacle infantil de la cia TeatreEquilàter i Preparant el Verí. Treballa com a educadora en visites teatralitzades al MNACTEC i a l’àrea de professionals del festival TNT. I és exalumne de Les Pisanes!

Graduada en Comunicació Audiovisual, treballa com a productora tant de cinema i publicitat com d’espectacles en viu com el Festival de Jazz de Terrassa o el Mercat de Música Viva de Vic. També té una formació i vinculació en el lleure educatiu com a monitora i directora. Ha estat vinculada al Les Pisanes des de petita primer com a alumna i posteriorment com a colaboradora i professora. Coneix l’escola amb profunditat i segueix vinculada a aquesta a través de projectes com la Direcció de Càsting i Figuració.

t’esperem!

C/Sant Isidre, 4. 08221 Terrassa // 937 895 155  · 626 537 033 · info@lespisanes.net