Aquest passat 4 de setembre vam començar les classes a Les Pisanes, un nou curs que encarem amb moltíssimes ganes i il·lusió. Aquest curs es presenta ple de notícies i celebracions que estem encantats de poder compartir amb vosaltres. 

En primer lloc, aquest any celebrem que LES PISANES FA 20 ANYS! Han estat vint anys d’històries, creixement i una trajectòria molt emocionant en la que l’escola ha anat creixent i s’ha fet un nom dins del panorama de les arts escèniques de la nostra ciutat. Estem agraïts a tota aquella gent que ha format part del projecte, tant alumnes com professors que han passat per l’escola en algun moment, gràcies a vosaltres aquest any podem celebrar aquest 20è aniversari. 

Aquesta no és l’única notícia emocionant amb què encetem el curs, també estem contents de poder anunciar que des d’aquest any formem part de la ACET, l’Associació d’ensenyaments professionals de teatre de Catalunya. Aquesta associació coordina l’acció de moltes de les escoles professionals de teatre i es proposa posar en valor el teatre com a una eina educativa i artística. En aquesta associació trobem representades escoles d’arreu de Catalunya, d’aquesta manera podem crear xarxa amb aquestes i  treballar conjuntament per fer que el teatre segueixi arribant a tot arreu. 

També volem recordar que el projecte de Direcció de Càsting i Figuració que vam iniciar a finals del curs passat segueix en peu i que podeu inscriure-us-hi de manera gratuïta a la secretaria de l’escola. 

Aquest any les professores de l’escola son la Teresa, la Cristina i la Maria, les tres estan motivades i disposades a fer que tots els grups de Les pisanes gaudeixin i aprofitin cada classe al màxim. Ens veiem a Les Pisanes!

Compartir

Les Pisanes
Posts recents
Sobre nosaltres

Ens agrada el teatre perquè som actrius i actors, tècnics, directors, autors, mestres… i espectadors

Newsletter

Si vols estar al dia del que passa a Les Pîsanes, t’esperem…

t’esperem!

C/Sant Isidre, 80. 08221 Terrassa // 937 895 155  · 626 537 033 · info@lespisanes.net